Tervetuloa uudet opiskelijat!

Tiistai 10.7.2018 11:21Kommentit (1 kpl)

Tervetuloa, tervetuloa! Onneksi olkoon opiskelupaikasta!

 

Olemme iloisia, että valitsitte juuri tietotekniikan. Jotta opiskelujen alku ei kävisi tylsäksi, on hyvä oppia tuntemaan mahtavia kanssaopiskelijoita. Varaslähtö on 25.8 järjestettävä tapahtuma, jonne kerääntyy opiskelijoitamme monilta saapumiseriltä. Pääpainona kuitenkin uusien fuksien yhteen saaminen. Tapahtuma sijaitsee jopa kuuluisuuttakin opiskelijapiireissä niittäneellä Q-talolla. Juhlatilan osoite on Nummenpuistokatu 2 ja melkein ovelle saakka pääsee busseilla 53 ja 54. Myös muilla busseilla pääsee melko lähelle. Illan agendana on tutustua uusiin opiskelijakavereihin, tuutoreihin, ja tietenkin pitää hauskaa. Tapahtuman sisällöstä tulee lisää informaatiota lähitulevaisuudessa.

Varaslähdön jälkeen on tärkeää, ettei ihan heti unohtaisi uusien tuttavien nimiä. Orientaatioviikko starttaakin jo 27.8 ja nimensä mukaan koko viikko on täynnä tapahtumia ympäri kampusaluetta ja Turun keskustaa. Tähän iloa pursuavaan viikkoon sisältyy saunomista, urheilua, lautapelejä ja hengailua! Viikko huipentuu torstaina järjestettäviin Piltti- ja fuksibileisiin Vegas Night clubissa.

Vaikka hauskaa pitää pitää, niin silti ei pidä unohtaa tärkeitä ja ehkä jopa tylsiäkin velvollisuuksia. Näihin lukeutuu ilmoittautuminen läsnäolevaksi lukuvuodelle 2018-2019 ja opintotuen hakeminen. Turun yliopiston ilmoittautumisaika lukuvuodelle 2018-2019 alkaa perjantaina 1. päivänä kesäkuuta ja päättyy perjantaina 31. pävänä elokuuta 2018. Kaikkien perus- tai jatkotutkintoa suorittavien opiskelijoiden tulee ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi. Läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautuessa on maksettava TYY:n (Turun yliopiston ylioppilaskunta) jäsenmaksu. Ilmoittautumiseta voi lukea lisää Turun yliopiston sivuilta ja opintotuen hakemisesta Kelan sivuilta.

Vielä kerran lämpimästi tervetuloa! Tavataan Varaslähdössä :)

 

Käy lukemassa Turun Yliopiston nettisivuilta tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta täältä.

Löydät laitoksemme johdantoviikon ohjelman täältä.

 

Jos herää jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Digitin fuksivastaavaan Konsta Purtsiin.

S-posti: kovipu@utu.fi

Lisätiedot...

"Tervetuloa uudet opiskelijat!" on julkaistu 10.7.2018 (n. 2 vuotta sitten), ja sitä on viimeksi muokattu 16.7.2018 15:01.
Tiedotteen on kirjoittanut Helena Lähdesniemi.

» Muita tiedotteita samalta kirjoittajalta
» Tiedotteet 2020

Keskustelu

Huom: Roskapostittajien takia kommentoida voi ainoastaan utu-verkosta (130.232.*) ja .fi-domaineista.